Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Фотостудия Lightfield

203 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

24.05.18
Мария Якнюнас
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
Все є, що може знадобитися для зйомки і що ти міг забути - все можна взяти в орендк
24.05.18
Александр Подопригора
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
(Перекладено Google) Відмінна студія. 5+ (Оригінал) Отличная студия. 5+
24.05.18
Yevgen Fischuk
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
Простора і світла студія. Хороше місце для таких заходів як #Photomob2018
24.05.18
Маша Ходченко
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
Не дуже зручно діставатись міським транспортом. Але місце дуже приємне, як і його співробітники. На місці можна придбати чай/каву та солодощі, проте немає більш поживної їжі. Прибрана територія та чисті санвузли.
24.05.18
Dima Antonov
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
Гарний сервіс. Великий вибір студій, власне імпульсне світло і тематичні декорації
24.05.18
Антоніна Агілова
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
Дуже задоволена фотосесію.Локація бомбезна.Якість роботи фотографа Максима дуже приємно вражає.
24.05.18
Анастасия Клименко
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
(Перекладено Google) Відмінна студія. Зали, персонал, місце розташування. Унікальна для Києва і України (Оригінал) Отличная студия. Залы, персонал, местоположение. Уникальная для Киева и Украины
24.05.18
Oksana Koshel
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
(Перекладено Google) Відвідані студії Lightfield для майстер-класу, користувалися як контентом, так і викладачем. Школа здається дуже сучасною та добре обладнаною, я найближчим часом розглядаю свої курси (в даний час займаюся базовою програмою фотографії в іншій київській школі). (Оригінал) Visited Lightfield Studios for a master class, enjoyed both the content and the lecturer. The school seems very modern and well equipped, I will be looking into their courses in the nearest future (currently doing a basic photography course in another Kyiv photoschool).
24.05.18
Hennadii Hryshyn
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
Неймовірно класна фото студія, в якій Я бував. Я дуже в захваті від сервісу та масштабів цього приміщення.
24.05.18
Eduard Paziuk
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
(Перекладено Google) - Це найбільша фотостудія в Києві, з тих, що я бачив. - Атмосфера справжнього продакшну - Є місце для парковки на території бізнес центру. (Оригінал) - Это самая большая фотостудия в Киеве, из тех, что я видел. - Атмосфера настоящего продакшна - Есть место для парковки на территории бизнес центра.
24.05.18
Alex Ferens
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
(Перекладено Google) Дивовижна студія. Кава на ресепшн дала мені сили, щоб знімати половину голих хлопців майже дві години. Я не знав, що відеозйомка буде приблизно половиною голих хлопців. Я не геїв, але чортів, деякі з хлопців були спекотними. Студійні ліхтарі чудові. (Оригінал) Amazing studio. Coffee at the reception gave me strength to film 6 half naked guys for almost two hours. I did not know that the video shoot is going to be about half naked guys. I'm not gay, but goddamn some of the guys were hot. Studio lights are superb.
24.05.18
Serg S
Киев, Полевая улица, 21Политехнический институт
Очень правильная бизнес модель. Выгодно всем..
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти